10/02/2006

Summer by Trina Turk


Det är otroligt hur många designers det finns där ute, och det är förvisso hårt jobb som ligger bakom de stora namnen, men ibland är det synd att mindre designers inte uppmärksammas lika mycket. Är man ute efter att klä sig på jakt efter följande reaktion: "Ååh, är det en Gucci väska du har?!", så är inte de mindre namnen något man bör ge sig in på. Är man beredd på att köpa något okänt, men vackert, så är det i många fall bra kap.

Lite bakgrund
Trina Turk kom igång 1995 och samma år såldes hennes kollektion på Saks Fifth Avenue, Fred Segal, Barney's New York. En Trina Turk butik finns i LA, Palm Springs och kvinnan i fråga belönades med The Fashion Achievement på LA Fashion Awards 2005. De levererar till Sverige.

Kollektionen
Våren 2006 hittar man mycket blommigt och romantiskt. Coffe Brown & Flamingo Pink. Med lite safari inspirerat. Sommaren 2006 är det lekfulla färgkombinationer, mönstrade toppar, fräsha väskor och fint, om något blygsamt beachwear. Jag föll för ett par sailor-inspirerade shorts, pixie boleron (för gult är såå somrigt!).

No comments:

Post a Comment